Sinds onze verhuizing naar een mooi oud benedenhuis, met een serre waar het licht prachtig naar binnen valt, ben ik intensiever gaan schilderen. Een eigen ruimte waar je ongestoord bezig kunt zijn met je passie, is geweldig.

Ik schilder op grote doeken met acrylverf, de watervastheid van acryl maakt dat een onderschildering niet meer uitwasbaar is, een voordeel voor de volgende kleurlagen. Ik schilder laag over laag, zodat je een mooie structuur in het schilderij krijgt.

In mijn kleinere schilderijen werk ik vaak met een gemengde techniek, zoals houtskool en aquarel. De basis zet ik in houtskool op, en werk ik verder uit in aquarel. Zo levert de fraaie transparantie van aquarelverf vaak prachtige effecten op, kadootjes in je schilderij!

Kleur, passie en emotie in mijn schilderijen vormen mijn inspiratiebron. Mijn kleurenpalet bestaat uit omber, oker, gebrande sienna, vaak in combinatie met blauw en groentinten.

Ik schilder voornamelijk vrouwen, soms samen of met een kind, die kwetsbaar zijn en zich overgeven aan het moment en de omgeving.

Wilt u meer weten over mijn schilderijen of heeft u een verzoek voor een schilderij neem gerust contact op, of kom langs in onze zaak “Gare du Nord”.

”Het doel van de kunst is niet het uiterlijk van dingen weer te geven, maar het innerlijk…… Dat is de echte werkelijkheid.”
-
Aristoteles